Seznam alergenů použitých potravin -> (uvedeny v závorce)

      

Pondělí 14.1.

Přesnídávka – toustový chléb, nutela, ovoce (1,3,7)
Oběd – polévka zeleninová, boloňské špagety (1,3,6,7,9,13,12)
Svačina – houska, máslo, šunka(1,3,7)
Pití  – čaj, voda – po celý den

Úterý 15.1.

Přesnídávka – bobík, piškoty, ovoce (1,3,7)
Oběd – polévka hovězí s drobením, husarský závitek, rýže(3,6,7, 9,10,12,13,1)
Svačina – lámankový chléb, mrkvová pamazánka (1,3,7,)
Pití  – čaj, voda – po celý den

Středa 16.1.

Přesnídávka – wafle s tvarohem, ovoce (1,3,7)
Oběd – polévka kulajda, frankfurstká hovězí pečeně, bramborová kaše (1,3,7,9,10)
Svačina – žitný chléb, lučina,zelenina (1,3,7)
Pití  – čaj, voda – po celý den

Čtvrtek 17.1.

Přesnídávka – ovesná kaše, ovoce (1,3,7)
Oběd – polévka uzená s kroupami, činské biftečky, brambor(1,3,7,9,10)
Svačina – rohlík, krabí pomazánka, zelenina (1,3,7)
Pití  – čaj, voda – po celý den

Pátek 18.1.

Přesnídávka – čokokuličky, mléko, ovoce (1,3,7)
Oběd – polévka bramborová, zapečená kotleta se sýrem, šťouchaný brambor (1,3,7,9,10)
Svačina -zapečená veka se sýrem(1,3,7)
Pití  – čaj, voda – po celý den

Related posts