Seznam alergenů použitých potravin -> (uvedeny v závorce)
Pondělí 16. 9.
Přesnídávka – cornflakes, mléko, ovoce (1,3,7)
Oběd – polévka hrachová, pečená plec, brambor, dušená mrkev(1,7,9,10,13)
Svačina – zapečený chléb se šunkou, sýrem a vajíčkem, zelenina (1,3,7)
Pití – čaj, voda – po celý den
Úterý 17. 9.
Přesnídávka – houska, máslo, jahodový džem, ovoce (1,3,7)
Obědy – polévka s rýží a hráškem, hovězí ragů na špagetách, sýr (1,3,7,9,10,13)
Svačina – kaiserka, pomazánkové máslo, plátkový sýr, zelenina (1,3,4,7)
Pití – čaj, voda – po celý den
Středa 18. 9.
Přesnídávka – mramorový puding s piškoty, ovoce (1,3,7)
Oběd – polévka drůbková, azu po tatarsku, rýže (1,3,7,9,10,13)
Svačina – chléb, tvarohová pomazánka s kukuřicí a sýrem (1,3,7)
Pití – čaj, voda – po celý den
Čtvrtek 19. 9.
Přesnídávka – jablečný závin, ovoce (1,3,7)
Oběd – polévka slepičí, guláš ze tří druhů masa, houskový knedlík (1,3,9,10,13)
Svačina – pizza šneci, zelenina (1,3,7)
Pití – čaj, voda – po celý den
Pátek 20. 9.
Přesnídávka – čokoládové muffiny, ovoce (1,3,7)
Oběd – polévka boršč, kotleta zapečená se sýrem, šťouchané brambory, kyselá okurka/červená řepa (1,3,7,9,10,13)
Svačina – toastový chléb, rybičková pomazánka, zelenina (1,3,7)
Pití – čaj, voda – po celý den