Seznam alergenů použitých potravin -> (uvedeny v závorce)

      

Pondělí 9. 9.

Přesnídávka – čokolupínky, mléko, ovoce (1,3,7)
Oběd – polévka fancouzská česnečka, hovězí pečeně na slanině, rýže(1,7,9,10,13)
Svačina – toustový chléb, pomazánkové máslo, zelenina (1,3,7)
Pití  – čaj, voda – po celý den

Úterý 10. 9.

Přesnídávka – bábovka, ovoce (1,3,7)
Obědy – polévka řáholecká, sekaná, bramborová kaše, kys. okurka (1,3,7,9,10,13)
Svačina – rohlík, tuňáková pomazánka, zelenina (1,3,4,7)
Pití  – čaj, voda – po celý den

Středa 11. 9.

Přesnídávka – vanilkový puding, piškoty, ovoce (1,3,7)
Oběd – polévka kulajda, zapečené penne s mletým masem a bešamelem (1,3,7,9,10,13)
Svačina – žitný chléb, lučina, zelenina (1,3,7)
Pití  – čaj, voda – po celý den

Čtvrtek 12. 9.

Přesnídávka – obložená houska, ovoce (1,3,7)
Oběd – polévka hovězí s vaječnou jíškou, plněný paprikový lusk, rajská omáčka, houskový knedlík (1,3,9,10,13)
Svačina – obložená houska, zelenina (1,3,7)
Pití  – čaj, voda – po celý den

Pátek 13. 9.

Přesnídávka – dort do Kristýnky, ovoce (1,3,7)
Oběd polévka bramborová, dukátové buchtičky s vanilkovým krémem(1,3,7,9,10,13)
Svačina – šunkovo-sýrové tousty, zelenina (1,3,7)
Pití  – čaj, voda – po celý den

Related posts