Seznam alergenů použitých potravin -> (uvedeny v závorce)

      

Pondělí 2. 9.

Přesnídávka – dort od Julinky, ovoce (1,3,7)
Oběd – polévka kapustová, smetanové kuřecí kari, rýže(1,3,7,9,10,13)
Svačina – zapečený toustový chléb, zelenina (1,3,7)
Pití  – čaj, voda – po celý den

Úterý 3. 9.

Přesnídávka – ovocný jogurt, piškoty, ovoce (1,3,7)
Obědy – polévka chlumecká, vepřové výpečky, bramborový knedlík, špenát (1,3,7,9,10,13)
Svačina – fr. bageta, krabí pomazánka, zelenina (1,3,4,7)
Pití  – čaj, voda – po celý den

Středa 4. 9.

Přesnídávka – medové kroužky, mléko, ovoce (1,3,7)
Oběd – polévka čočková, cikánská hovězí pečeně, rýže (1,3,7,9,10,12)
Svačina – žitný chléb, pomazánkové máslo, zelenina (1,3,7)
Pití  – čaj, voda – po celý den

Čtvrtek 5. 9.

Přesnídávka – veka, máslo, džem, ovoce (1,3,7)
Oběd – polévka chlebová se zeleninou, orlický řízek, bramborová kaše (1,3,9,10,13)
Svačina – slunečnicový chléb, mrkvová pomazánka, zelenina (1,3,7)
Pití  – čaj, voda – po celý den

Pátek 6. 9.

Přesnídávka – jablečný závin, ovoce (1,3,7)
Oběd polévka gulášová, malostranský kotlet, bramboráčky(1,3,7,9,10,13)
Svačina – toustový chléb, máslo, sýr, zelenina (1,3,7)
Pití  – čaj, voda – po celý den

Related posts