Seznam alergenů použitých potravin -> (uvedeny v závorce)
Pondělí 2. 9.
Přesnídávka – dort od Julinky, ovoce (1,3,7)
Oběd – polévka kapustová, smetanové kuřecí kari, rýže(1,3,7,9,10,13)
Svačina – zapečený toustový chléb, zelenina (1,3,7)
Pití – čaj, voda – po celý den
Úterý 3. 9.
Přesnídávka – ovocný jogurt, piškoty, ovoce (1,3,7)
Obědy – polévka chlumecká, vepřové výpečky, bramborový knedlík, špenát (1,3,7,9,10,13)
Svačina – fr. bageta, krabí pomazánka, zelenina (1,3,4,7)
Pití – čaj, voda – po celý den
Středa 4. 9.
Přesnídávka – medové kroužky, mléko, ovoce (1,3,7)
Oběd – polévka čočková, cikánská hovězí pečeně, rýže (1,3,7,9,10,12)
Svačina – žitný chléb, pomazánkové máslo, zelenina (1,3,7)
Pití – čaj, voda – po celý den
Čtvrtek 5. 9.
Přesnídávka – veka, máslo, džem, ovoce (1,3,7)
Oběd – polévka chlebová se zeleninou, orlický řízek, bramborová kaše (1,3,9,10,13)
Svačina – slunečnicový chléb, mrkvová pomazánka, zelenina (1,3,7)
Pití – čaj, voda – po celý den
Pátek 6. 9.
Přesnídávka – jablečný závin, ovoce (1,3,7)
Oběd – polévka gulášová, malostranský kotlet, bramboráčky(1,3,7,9,10,13)
Svačina – toustový chléb, máslo, sýr, zelenina (1,3,7)
Pití – čaj, voda – po celý den